Hodgepodge, dag van muziek in Ermelo


Hoewel we door een kennelijk misverstand in het programma niet bij naam werden genoemd, maar enkel met 'Irish Music' werden aangeduid, was 'Hodgepodge' afgelopen zaterdag 20 juni alweer voor de derde keer van de partij op het Ermelose muziekfeestje 'FĂȘte de la Musique'.
Al waren we door vakantieperikelen deze keer niet met zes, maar met vier man sterk!

Aanvankelijk zag het er naar uit, dat het weer niet onverdeeld gunstig zou meewerken. Maar dat viel gelukkig mee, er is geen spatje regen gevallen. Uiteindelijk raakten de terrasjes in het centrum van Ermelo gezellig vol, en hebben de vele bezoekers op 25 locaties volop kunnen genieten van allerlei kunst- en muziekstijlen.

Ons eerste optreden was in de muziektent ’t Weitje. Aardige locatie tegen het centrum van Ermelo aan. Wel jammer dat door de slechte geluidsinstallatie het geplande optreden van drie kwartier werd gereduceerd tot hoogstens een half uurtje. Het was niet anders. Onze tweede sessie van drie kwartier voor banketbakkerij Knevel in de Stationsstraat, verliep gelukkig beter. En de derde sessie in proeverij 'De Ontmoeting' verliep nog weer beter. Bovendien is het altijd leuk als mensen ook nog om een verzoeknummer vragen.

Rond half zes zat het erop. Na met z'n allen in 'De Ontmoeting' nog een hapje en een drankje te hebben genoten ging een ieder weer zijns weegs. Einde van een mooi jaarlijks terugkerend muziekfestijn in Ermelo rond de zomerwende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten