Hodgepodge en het shantyfestival Uden


Er zijn deze keer geen opnamen gemaakt van ons optreden. Op een aantal zelfgemaakte sfeerfoto's na rondom het shantyfestivalgebeuren in Uden, kunnen we van ons optreden op de verschillende locaties in het centrum dan ook weinig laten zien of horen. Maar opgetreden hebben we, en hoe! Tussen de buien door haasten we ons van de ene naar de andere plek in het centrum. Van Markt naar Marktstraat en van Sacramentsweg naar Galerij. Een halfuurtje spelen per locatie inclusief installeren! Aan de krappe kant, maar het was tussen de plensbuien door net te doen. Eén keer hadden we vette pech, en kregen we onder het spelen even de volle laag over ons heen. Een (te)klein luifeltje voorkwam echter dat we helemaal doorweekt raakten.



Shanty & Seasongkoren en bands uit heel Nederland gaven afgelopen zaterdag 5 september in Uden 'act de presence'. Behalve uit Harderwijk o.m. Nelsons Blood uit IJmuiden, Act of Multiny uit Leiden, Buitenboord uit Zwolle, The Jolly Sailers ui Zaltbommel, Paddy's Passion uit Putten en uiteraard Shantycrew de Uje'se Maten uit Uden. Een kleurrijk gezelschap dus in het centrum van Uden, jammer voor iedereen dat de sfeer onder het slechte weer toch een beetje te lijden had. We hebben desalniettemin genoten van alle muziek in de stad. Met een enthousiaste samenzang, werd rond vijf uur 's middags het shantyfestival op de Markt voor Brasserie Verhoeven en café De Preek afgesloten met enkele seasongs.

Op de parkeerplaats liepen we tegen 'Kreta' op, een Griekse specialiteitentent. Ad hoc namen we met z'n allen het besluit om alvorens af te reizen naar Harderwijk, eerst een pitabroodje lamsvlees naar binnen te werken. Daar waren we na al dat gesjouw hard aan toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten