'Hodgepodge' op dubbelfeest in Harderwijk


'Artist Impression' jachthaven 'De Knar' en omgeving.
Het was zaterdag 9 juli j.l. in Harderwijk gezellig druk op jachthaven 'De Knar'. Logisch, wat kan je nou nog meer verlangen op een dubbelfeest? Dubbelfeest, niet in de eerste plaats omdat de weergoden, op een paar spettertjes na aan het eind van de middag, zo goed meewerkten, al was dat natuurlijk wel mooi meegenomen. Nee, maar omdat de 85 jarige jubilaris w.s.v. Flevo (1931-2016) na 20 jaar knokken en onderhandelen met overheden en allerlei instanties ook nog eens kon zeggen, dat ze de trotse eigenaar is van een splinternieuwe jachthaven, voorzien van alle denkbare accommodaties. En dat deze jachthaven, zoals nevenstaande illustraties bij benadering al laten zien, bovendien op één van de mooist locaties in Harderwijk is gesitueerd. Prachtig, namens 'Hodgepodge' proficiat!

Plan 'Waterfront' in Harderwijk.
(De oude jachthaven 'De Knar' moest voor de ontwikkeling van het 'Waterfront' verhuizen naar een nieuwe plek. De nieuwe situatie van de jachthaven, uiteraard integraal onderdeel van plan 'Waterfront', is een klein stukje in n.w. richting opgeschoven en ligt bovendien t.o.v. de oude situatie een kwartslag gedraaid).

Om de feestelijkheden op het haventerrein luister bij te zetten, hadden de organisatoren een aantal bands en zangkoren uitgenodigd. Behalve 'Hodgepodge' waren dat 'de Bladbloazers', de 'Krasse Knarren', de 'Aalzangers' en 'Kokkels en Mokkels'. En 's avonds gingen in 'de Kop van de Knar', het riante clubhuis van w.s.v. Flevo, de beentjes van de vloer met coverband 'That's for U'.

Het podium werd gevormd door een grote oplegger.
Prachtig allemaal, voor elk wat wils dus. 'Hodgepodge' was voor de tweede helft van de middag ingepland. Op het haventerrein hebben we op een groot podium circa drie kwartier ons beste beentje voorgezet met songs als o.m. 'The lord of the dance', 'Sean South from Garryowen', 'I'm a man you don't meet every day', 'The hills in the Highlands' en 'Working man'. 'Hodgepodge' besloot zijn bijdrage in de muzikale middag-feestvreugde met het alom bekende 'The drunken sailor'. Het was weer mooi! Rest ons om w.s.v. Flevo middels dit medium te bedanken voor de uitnodiging, en de vereniging voor nu en in de toekomst alle goeds toe te wensen op deze prachtige en bijzonder unieke locatie! 'De Kop van de Knar' ofwel 'a way of life'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten