'Hodgepodge' in 'Alleman'


'Grand Café Alleman' in Harderwijk droeg sinds eind oktober j.l. de titel 'leukste restaurant van Harderwijk'. Recent hebben ze echter ook de Gelderse verkiezing gewonnen. Of ze vervolgens op landelijke niveau ook het hoogste podium hebben gehaald, krijgen ze 1 december a.s. in kasteel de 'Hooge Vuursche' te horen. We zijn benieuwd, het is ze van harte gegund!

Zaterdag 22 november j.l. heeft 'Hodgepodge' 's avonds tijdens een jubileumfeestje van ons gastenechtpaar A en W uit Harderwijk in deze bijzondere horecagelegenheid van 's Heeren Loo Zorggroep opgetreden. Het bijzondere van 'Grand Café Alleman' is dat het gros van het personeel daar bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking. Als zodanig hebben ze daar de mogelijkheid zich onder professionele begeleiding te ontwikkelen in de bediening, in de keuken of achter de bar. Dat dit een prima formule is, hebben we met z'n allen ondervonden. De sfeer was gezellig en relax, de bediening vriendelijk en behulpzaam en last but not least, het eten was om je vingers erbij op te eten!

Een ambiance die volgens zowel ons gastenechtpaar als de gasten en de bediening werd gecomplementeerd door de muzikale bijdrage van 'Hodgepodge'. Musicerend met de rug tegen de ronde wand met een prachtige afbeelding van Jachtslot Sint-Hubertus op de Hoge Veluwe, hadden we een mooi overzicht op de zaal. De enthousiaste reacties van zowel de gasten als de bediening, enthousiasmeerde ons uiteraard ook in toenemende mate. We konden zo uren lang spelen, maar de klok was uiteindelijk onverbiddelijk. Met de alom bekende lyric 'Goodnight Irene' werd het sfeervolle jubileumfeestje dan ook door 'Hodgepodge' passend afgesloten. Bedankt A en W en nog vele jaren samen in goede gezondheid!

1 opmerking:

  1. Zo te lezen hebben jullie een gezellige avond gehad. Daar doe je het voor he!
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen