bbq party met 'Hodgepodge' & support


Omdat 'Hodgepodge' even een poosje met vakantie gaat hebben we vrijdagavond j.l. een bbq party gehouden. Lekker weertje, lekkere hapjes en drankjes, en naarmate de avond vorderde werd het alsmaar gezelliger. En toen Anneke op een gegeven moment in een flits iets vreemds had zien vliegen, werden daar natuurlijk de nodige grappen over gemaakt. Maar mogelijk heeft Jan.W. toch ook iets zien vliegen, hoe zou het anders te verklaren zijn dat hij tijdens de koffie zo genoegzaam aan een alcoholische versnapering zat te lebberen, een unicum! De ware reden zal waarschijnlijk voor immer en altijd onverklaarbaar blijven.

Vrijdagavond 28 juni 2019, een meteoor?
Maar wat we inmiddels wel weten, is het feit dat er op vrijdagavond heel wat meer mensen iets vreemds door het zwerk hebben zien vliegen. Een felle lichtbol, vermoedelijk een meteoor die in de dampkring aan z'n einde kwam. Halverwege de avond schijnt er een reeks tweets op gang te zijn gekomen van mensen uit Zwolle, Dalfsen en Ommen, maar ook uit Almelo, Oldenzaal en Harbrinkhoek die een knal gehoord hebben. Later kwamen er ook berichten van mensen uit o.a. Gelderland die evenals Anneke en mogelijk Jan.W. een lichtflits voorbij hadden zien schieten.

In de maanden juli en augustus doet 'Hodgepodge' het dus rustig aan met muziekmaken. Time to recharge... Zondag 1 september a.s. zien we iedereen graag terug in Heusden-Vesting, waar we evenals vorig jaar weer deelnemen aan het Irish Folk & Shanty Festival. H'wijk, 30/6'19.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten