Verlies van een dierbare muziek- en zeilvriend.

Vrijdag 3 februari j.l. is onze dierbare muziek- en zeilvriend Nico Hagen overleden. We wisten al een tijdje van het onvermijdelijke, toch komt de realiteit hard aan. Amper twee weken geleden vertelde hij ons op Hodgepodge's repetitiemiddag nog dat hij, als hij weer wat was aangesterkt en bekomen van de griep, besloten had om nog een chemokuur te doen. De artsen hadden hem toch nog voor een tijdje enige hoop bezorgd op een redelijke kwaliteit van leven. Het is er echter niet van gekomen. 

Met Nico verliezen we niet alleen een enthousiast en gepassioneerd muzikant, maar ook een vriend die we kennen van het zeilen. Hodgepodge is immers ontstaan uit een stel vrienden die elkaar kennen van het zeilen en hun passie voor Irish ballads & pub music. Zo hebben we als Hodgepodge niet alleen maar muziek op de wal gemaakt, maar ook tijdens onze gezamenlijke zeiltochtjes met de Kind of Magic van Henk de Jong en de Zeeraaf van wijlen Hans de Greeff, zoals je in het blogarchief op onze site kan lezen en zien in de stukjes Hodgepodge naar 'De Compagnie' in Oudeschild d.d. 20/9'13; 'Hodgepodge' under sail d.d. 17/9'14 en 'Hodgepodge' and The Riddle Of The Sands d.d. 25/9'15. 

Het is maar goed dat we als stervelingen niet in de toekomst kunnen kijken. Het leven gaat verder wordt vaak gezegd, en dat is waar, dat neemt echter niet weg dat Hodgepodge Nico erg zal missen, en niet alleen als muziek- en zeilvriend. Maar onze gedachten gaan natuurlijk in het bijzonder uit naar zijn vrouw Anneke en de kinderen en kleinkinderen. Het verwerken van het verlies van een geliefde kan niemand voor een ander doen, maar waar mogelijk kunnen we elkaar zeker steunen! Harderwijk, 7/2'23.

2 opmerkingen:

  1. Gecondoleerd met dit grote verlies allereerst voor zijn vrouw kinderen kleinkinderen en verdere familie.
    Maar ook zeker voor jullie als band en vriendengroep.
    Als trekzakspeler bij Captain Haddock en his Crew Nico een paar keer op de haven ontmoet, een vriendelijke innemende persoonlijkheid,we zullen hem missen op het volgende Shantycafé

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen