'Hodgepodge' in 'De Zin'


Toen we vorig jaar 6 november tijdens een concert van de legendarische Ierse band 'The Fureys' in de Slenkenhorst in Harderwijk Ab de Haas tegen het lijf liepen, nodigde hij ons uit om een keer in het nieuwe seizoen op te treden in Centrum De Zin. Vrijdagavond 3 oktober a.s. bijna een jaar later, is het zover en bijt 'Hodgepodge' zelfs de spits af van het nieuwe muziekseizoen.

'Centrum De Zin' in Harderwijk is een centrum voor vrije gedachten en vrije geluiden. Het centrum wil naast haar activiteiten om mensen te inspireren, ook maatschappelijk actief zijn. Het is een vrijwilligersorganisatie die met beperkte middelen het gebouw voor de samenleving van Harderwijk en omstreken wil openstellen en instant houden. Een mooie en zinvolle doelstelling, waar 'Hodgepodge' met plezier een steentje aan wil bijdragen! 'Hodgepodge' heeft dan ook met genoegen kennis genomen van onderstaande berichtgevingen in deze, welke zijn overgenomen van de agenda en de facebook pagina van 'Centrum De Zin'.

Agenda 'Centrum De Zin'

Home Agenda vrijdag 3 oktober 2014 - Optreden singer & Songwriter Ierse Band
Vrijdag 3 oktober 2014
SINGER & SONGWRITER OPTREDEN - Ierse Band Hodgepodge

Hodgepodge zijn zes zeilvrienden, die zes geleden besloten om hun gezamenlijke muziekhobby om te zetten in een band.
Vanuit hun gezamenlijke passie voor de traditionele Ierse en Schotse muziek brengen ze op een enthousiaste manier meeslepende temponummers en slepende ballads op het toneel.



Dat toneel kan in een tent tijdens Visserijdag zijn maar ook in de Catharinakapel. Vrijdagavond 3 oktober gaan ze het muziekseizoen van centrum De Zin op een spectaculaire manier openen. Hodgepodge

De band bestaan uit: Hans de Greeff, Accordeon/Trekzak/Spoons; Nico Hagen, Trekzak/Mondharmonica/Zang; Ger de Greeff, Gitaar/Zang; Henk de Jong, Gitaar/Mandoline/Zang; Jan Willem Bos, Banjo/Dobro en Evert Veldkamp, Bodhran/Cachon/Fluit/Mondharmonica/Zang.
En een niet onbelangrijk detail is dat deze avond helemaal gratis is! Zet 3 oktober a.s. dus vast in je agenda! En kijk voor meer informatie ook even op hun site: http://www.hodgepodge-harderwijk.nl/


Facebook pagina 'Centrum De Zin'

Centrum De Zin - Harderwijk
26 september
Volgende week begint het muziekseizoen op vrijdagavond 3 oktober in centrum de zin met de band Hodgepode uit Harderwijk.
Voor deze ene speciale gelegenheid is de ENTREE GRATIS!
Laten we er een mooie aftrap van maken! Je bent van harte welkom.

'Hodgepodge' ziet de muziekavond in 'Centrum De Zin' met plezier tegemoet. En heeft alle vertrouwen dat dit plezier, ondanks haar door omstandigheden onvolledige bezetting in veel, zo niet alle opzichten zal worden gedeeld met het publiek en de organisatie!

En dat is redelijk gelukt denken we zelf, onderstaande video, gemaakt door HK13TV (Johan Ramon), kwamen we tot onze verrassing een behoorlijke tijd later nog tegen op het net. De video geeft naar ons idee een aardige indicatie van hoe de avond is geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten